titolo pagina assente

Muggiaddara

 

Muggiaddara

A dish poor but rich in the memory of many people who face up their life eating this food.

Ingredients:

200 grams of lentils

1 liter and half of water

60 grams of rice

a small onion

a teaspoon of salt

1/2 spoon of cumin

 

Wash the lentils and the rice. Put them together in a pot adding the water. Let them boil on a low flame for an hour and a half. Put the lentils with their water in the vegetable mill. Put them again in the pot on low flame, adding the salt and the cumin.

In a frying pan, fry the onion finely chopped, and add the lentils, for 5 minutes on the flame.

Pour the preparation in the dishes (4 or 5 dishes), and serve cold with Arabic bread and with a tender cabbage salad dressed with vinegar and oil.

Enjoy your meal!


Scrivi un Commento su questo argomento

Il modulo dei commenti consente di esprimere un'opinione diretta del contenuto. Per questo è necessario inserire un nominativo e l'email (non verrà publicata, sarà necessaria per eventuali informazioni sul contenuto del commento). Ci riserviamo di filtrare commenti privi di contatti e/o di cattivo gusto. Sono accette critiche costruttive.






 

  26 Utenti Online  |  40004 Visite