titolo pagina assente

Tabouleh

 

TABOULEH

Ingredients:

100 grams of Burgul

3 bunches of parsley

300 grams of tomatoes

1/2 bunch of fresh mint

125 grams of olive oil

1 big onion

the juice of two lemons

1 spoon of salt

some white and black pepper

 

Wash well the burgul. and filter it. Add to the burgul the juice of the two lemons, and set aside.

Chop the mint and the parsley very finely, wash and filter.

Chop the tomatoes very finely and add the burgul.

Chop the onion very finely and mix all with the oil, the salt, and the pepper.

Serve it and eat with a leaf of lettuce.

ENJOY YOUR MEAL!

 


Scrivi un Commento su questo argomento

Il modulo dei commenti consente di esprimere un'opinione diretta del contenuto. Per questo è necessario inserire un nominativo e l'email (non verrà publicata, sarà necessaria per eventuali informazioni sul contenuto del commento). Ci riserviamo di filtrare commenti privi di contatti e/o di cattivo gusto. Sono accette critiche costruttive.






 

  3 Utenti Online  |  33195 Visite